logo.png
 
 
 
Meny

 

HJEM  /

OMBYGGING

Ombyggingsprosjekter kan vise seg svært vanskelige, dette er hvor erfaring og fleksibilitet er viktig. Verft og reder må jobbe tett sammen gjennom hele prosjektet, fra tegnebrettet / beregningsarbeid og planlegging, til gjennomføring, igangkjøring og testing. Baatbygg har lang erfaring med konverteringsprosjekter som spenner fra mindre utstyr og strukturelle konverteringer til større ombygginger.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjoner er vår kjernevirksomhet, og har vært slik siden den spede begynnelse for over 7 tiår siden. Hele organisasjonen er bygget rundt konseptet med maksimal fleksibilitet og tilgjengelighet 24/7, vi krever det samme av alle våre underleverandører og samarbeidspartnere.

Baatbygg utfører vedlikehold og reparasjoner innenfor strukturelle arbeid, rør, mekanisk, maskinering, innredning og overflatebehandling. Videre kan vi tilby nødvendige støtte ingeniørtjenester, kran og vinsj sertifisering og styrkeberegninger.

Vårt elektriske selskap leverer tjenester innen elektrisk testing, kabling, installasjon, oppsigelse og igangkjøring.

ANDRE TJENESTER

Baatbygg er et allsidig verft og vi strekker oss alltid langt for å tilby et bredt spekter av tjenester for våre kunder. Utrustning, mekaniske og tekniske tjenester, rørlegging og overflatebehandling er blandt vår ekspertise. Ikke nøl med å kontakte oss skulle du ha noen spørsmål om hva vi kan tilby deg! 

Dokk
Lengde:     148 m
Bredde:     24 m
Dybde:      9 m
  Hall
Lengde:     80 m
Bredde:     50 m
Høyde:      30 m
  Slipp
Lengde:     100 m
Bredde:     8-18 m
Vekt:        4000 tonn
  Krandekning
2 tårnkraner ved dokk/slipp
Traverskran i hall SWL 50 t

  Kaikapasitet
Kailengde:        400 m
Dybde hovedkai:   8 m
Dybde i hop:        7 m

KONTAKT OSS

Båtbygg AS
Kapellneset
NO-6710 Raudeberg
Tel: +47 57 85 40 00

office@baatbygg.no
www.baatbygg.no